Posts

Showing posts from 2012

Boys Like Girls - Life Of The Party Official Lyrics Video

Image
I just can't stop hit the replay button. I love it :D

My Top 15 Songs Eps: December 2012

1. Mumford and Sons - I Will Wait 2. Mumford and Sons - Lover of the Lights 3. Boys Like Girls - Life of the Party 4. Westlife - No Place That Far 5. 3OH!3 - Young Blood 6. Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together 7. Boys Like Girls - Be Your Everything 8. The Script ft Will.i.am - Hall of Fame 9. Ke$ha - Die Young 10. Ed Sheeran - Give Me Love 11. Bruno Mars - Locked Out of Heaven 12. Alicia Keys - Girl On Fire 13. The Script - Six Degrees of Seperation 14. Adele - Skyfall 15. McFly - Love Is Easy

Juan Mata - My Favourite Chelsea Player

Image
Pemain asal Spanyol dengan tinggi 170cm ini dari awal kedatangannya ke Stamford Bridge sudah membuat gue jatuh hati. Dan setelah melihat permainannya selama 1 musim makin jatuh hati sama dia. Para pecinta Chelsea siapa sih yg ga cinta sama pemain yg satu ini, musim lalu Mata telah menyumbang 12 gol dan menjadi salah satu suksestor Chelsea dalam meraih tropi FA Cup dan tropi Liga Champions. Ia juga mendapat penghargaan "Chelsea Player Of The Year 2011/2012" di musim perdananya bermain untuk Chelsea. Musim ini Juan Mata masih tetap konsisten dengan aksi briliannya, terbukti dia menjadi EPL Player of The Month for October. Saat masih di Real Madrid, Juan Mata kuliah di Universidad Politecnica de Madrid mengambil jurusan jurnalistik, saat ini ia sedang meneruskan S2 jurusan marketing dan pendidikan jasmani di Madrid's Universidad Camilo Jose Cela. Juan hobi bermain tennis meja, dia juga menggemari olahraga tenis. Juan juga sangat gemar membaca. Profile of Juan Mata N

Ed Sheeran - Give Me Love Music Video

Image
I really loves the video, I can't stop hit the reply button :D

Ed Sheeran - Lego House Music Video

Image

My Top 15 Songs Eps: October 2012

1. Ed Sheeran - Lego House 2. Ed Sheeran - Drunk 3. Phillip Phillips - Home 4. The Script ft Will.i.am - Hall of Fame 5. Maroon 5 - Goodnight Goodnight 6. Yellowcard - Here I Am Alive 7. Sleeping With Sirens - Roger Rabbit 8. Bruno Mars - Locked Out of Heaven 9. Train - 50 Ways to Say Goodbye 10. Boys Like Girls - Be Your Everything 11. Two Door Cinema Club - Sleep Alone 12. Club 8 - Everlasting Love 13. The Lumineers - Ho Hey 14. Adele - Skyfall 15. Ed Sheeran - Give Me Love

My reaction after read "John Terry Pensiun Dari Timnas Inggris"

Image
Mungkin sebagian orang sudah pada tau kalau Senin kemarin 24/9/2012 John Terry menyatakan berhenti/pensiun dari Timnas Inggris. Pagi hari sekitar pukul setengah 6 cek timeline gue dikejutkan sama berita ini. Ya kenapa gue sedikit terkejut baca berita ini, karena dulu yang membuat gue tergila-gila sama sepak bola disebabkan adanya JT dalam skuad Timnas Inggris, bisa dibaca lagi disini  The reason I love football and Chelsea  dan mengetahui dia pensiun dari Timnas Inggris sudah pasti bikin gue sedikit kaget. Sebenernya ada untungnya sih JT ga membela timnas Inggris lagi, dia bisa lebih fokus bermain untuk Chelsea dan bisa mengurangi resiko cidera pada saat membela timnas. Tapi tetep aja ada yg beda kalau nanti gue nonton timnas Inggris main. Sebagai salah satu fans JT, gue tetep menganggap John Terry is the best England Captain ever. yg kedua Beckham :p hehehe. John George Terry. Captain, Leader, Legend !

My Top 15 Songs Eps: September 2012

1. Phillip Phillips - Home 2. Boys Like Girls - Be Your Everything 3. Ed Sheeran - Give Me Love 4. Simple Plan ft Marie Mai - Jet Lag 5. Simple Plan ft Sean Paul - Summer Paradise 6. Peter Bjorn and John - Young Folks 7. Act As If - Oh My My 8. Awolnation - Kill Your Heroes 9. The All American Rejects - Back To Me 10. Flights Facilities - Crave You 11. The Darkness - I Believe In A Thing Called Love 12. Ed Sheeran - Drunk 13. Club 8 - Everlasting love 14. Club 8 - Missing You 15. Ed Sheeran - Lego House

Bursa Transfer Musim Panas Chelsea FC 2012/2013

Image
Kemarin adalah hari terakhir kegiatan transfer pemain klub-klub Eropa. Sekarang gue akan me-review siapa saja pemain yg keluar dan masuk di klub kesayangan saya, Chelsea FC. Masuk: 1. Marko Marin dari Werder Bremen 2. Eden Hazard dari Lille 3. Thorgan Hazard dari FC Lens 4. Oscar dos Santos dari Internacional 5. Victor Moses dari Wigan 6. Cesar Azpilicueta dari Marseille 7. George Brady dari Cannes Keluar: 1. Jose Bosingwa ke QPR 2. Salomon Kalou ke Lille 3. Didier Drogba ke Shanghai Shenhua Loan out: 1. Ulises Davila ke Sabadell 2. Matej Delac ke Guimaraes 3. Romelu Lukaku ke West Bromwich Albion 4. Thorgan Hazard ke Zulte Waregem 5. Gael Kakuta ke Vitesse Arnhem 6. Yossi Benayoun ke West Ham United 7. Michael Essien ke Real Madrid 8. Kevin de Bruyne ke Werder Bremen 9. Nathaniel Chalobah ke Watford 10. Sam Hutchinson ke Nottongham Forrest 11. Josh McEachran ke Middlesbrough Gue pun sedikit kaget melihat cukup banyak pemain yg di loan musim ini. Ya walau

Pacaran dan Cerita Cinta via Twitter

Sebenernya tulisan ini udah gue bikin lama sekali, tapi gue tulis di buku jurnal gue. Karena gue punya kebiasaan tiap gabisa tidur, yg biasa gue lakuin kalo ga gambar ya nulis. Entah nulis diary ataupun apapun yg lagi terlintas di kepala gue saat itu. Jujur agak males juga posting tentang ini, tapi karena ada permintaan dari teman-teman terdekat yang katanya penasaran sama apa yg gue tulis oke akhirnya gue putuskan buat posting disini. Tulisan kali ini muncul secara tiba-tiba waktu itu pas gue gabisa tidur dan dengan bosannya mantengin timeline twitter. Ada banyak yg berkicau mulai dari yg ngeluh, marah-marah, promosi, minta folbek dan banyak lagi. Tapi yg menarik buat gue disini adalah twit dari beberapa pasangan dan beberapa orang yg ngetwit tentang cinta. Emang dasarnya gue ini aneh atau gimana gue itu suka banget ngomentarin orang-orang yg suka bermesraan di twitter, bukannya sirik atau apa tapi ini menjadi semacam hiburan tersendiri buat gue hehehe (aneh kan?). Ada be

My New Chelsea Home Jersey

Image
Awalnya gue sms pacar supaya nemenin gue beli bahan-bahan buat bikin kue. Ya tau lah beberapa minggu lagi lebaran. Berhubung dia kemarin libur, jadilah dia nemenin gue buat belanja. Habis Dzuhur, gue nunggu dia dateng kerumah buat jemput, dan setelah dia dateng, dia ngasih bungkusan plastik ke gue. Gue pikir dia ngasih apa, dan ternyata pas gue buka. Jeng jeng jeng!!! He gave me the new Chelsea home jersey. Senengnya bukan main. Dia langsung bilang, coba dipake pas apa ga? dan langsung gue pake dong, eh ternyata agak kegedean ya, padahal ukurannya udah S loh itu hahahaha. Iya yg salah bukan bajunya, tapi badan gue yg terlalu kecil. Tapi gue super seneng hari itu, yang sebenernya bertepatan sama anniv kita yg ke 41 bulan. Once again thankyou very much my lovely Agung Sedayu for the gift. I really really love it. Me in Chelsea jersey

My Top 15 Songs Eps: August 2012

1. The Killers - Runaways 2. A Silent Film - Danny, Dakota & The Wishing Well 3. Breathe Carolina - Blackout 4. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 5. Owl City ft Carly Rae Jepsen - Good Time 6. Maroon 5 - One More Night 7. The Calling - Adrienne 8. Olly Murs ft Rizzle Kicks - Heart Skips A Beat 9. Fun. - Some Nights 10 Fun. - Some Nights Intro 11. Fun. - One Foot 12. The Young Veins - Everyone But You 13. Passion Pit - Take A Walk 14. Walk The Moon - Anna Sun 15. Maroon 5 - Payphone

Some Places

Some places can be so much comfortable and some places can be so uncomfortable. It depend on the people who live in that place. That's what I thought~

Chelsea FC Kits Season 2012/2013

Image
Here we go again with Chelsea news. I just checked my twitter and I read that Chelsea already announced their 3rd kit season 12/13. This is the design of Chelsea 3rd kit season 12/13 with black and yellow color. And this is Chelsea home and away kits for season 12/13. Chelsea Home Kit 2012/13 Chelsea Away Kit 2012/13 Sources: chelseafc.com chelseamegastoreasia.com

Oscar Resmi Bergabung dengan Chelsea

Image
Setelah sejumlah nama seperti Eden Hazard, Marko Marin dan terakhir Thorgan Hazard, akhirnya situs resmi Chelsea mengumumkan Oscar, bintang muda berbakat asal Brazil resmi bergabung dengan Chelsea. Oscar bernama lengkap O scar dos Santos Emboaba Junior lahir pada 9 September 1991, ia adalah seorang gelandang serang. Chelsea berhasil menggaet pemain muda ini dari klub asal Brazil yaitu Internacional.

Lucas Piazon again and again

Image
Good evening everybody, right now in my free time I wanna write something. Um I think its about Chelsea youth player (again). Who is he? Yap, Lucas Piazon (again). We all know he is a talented player. And we all know he is cute and handsome :). And all of Chelsea fan knows that yesterday he's made a score for Chelsea. His debut goal for Chelsea senior. And also the first time being man of the match in first team. And here is it the video if you missed the game. Dont forget to watch the next match of Chelsea Pre-Season USA Tour: Chelsea vs MLS All Stars this Thursday, July 26, 2012 at 7:30 WIB ( Indonesian Time). I think its possible to see Lucas playing again in this match. And Nando is already join the team. Can't wait to watch the game. For Chelsea transfer news, I will share it when the transfer window already closed, just wait and see. See you around in the next Chelsea articles.

I'm addicted to build a town

Image
You just read my post title right? Its not in the real meaning, I mean now I'm addicted to play The SimsCity Social in Facebook. I can played it more than 5 times a day. I don't know why it pretty fun to build a town whatever you want to. I named my city with Stamford, actually I wanna named it with Stamford Bridge because I really love Chelsea, but its only available for just less than 12 characters. My City But sometimes I pissed off because when we build a place we have to recruit some staff. And I realize that my friends who played this game just a couple person. So there's  a lot of places didn't finished caused by there is no staff to be recruited. But so far this game is fun to be played. Maybe if you like playing this you can add my account. Well, sorry for my bad English, I'm blogging and learn to increase my English at the same time. So correct me if I'm wrong. Thanks guys for read my blog. See you around.

The Cuteness of Footballer Babies Part 1

Image
Now I'm on holiday, I don't know what I have to do at this time so I will posting about footballer babies mostly Chelsea footballer. So here they are. John Terry twins Summer Rose and Georgie John Terry. Frank Lampard daughters Luna Coco and Isla lampard Xabi Alonso children Jontxu and Ane Alonso Fernando Torres children Nora and Leo Torres

Ramadhan Holiday

Well, today is my first day fasting in Ramadhan month. Actually 1st Ramadhan held on 21 July but I've got period so I can't fasting like the other people. In this holiday I have so much plan to do. The first thing is I wanna try to be an entrepreneur by selling handmade accessories. I have a lot of design but still heven't much fund to buy the materials. So I try to make an accessories for myself and if anybody like my product I will buy the materials refers by the orders. Well that's my plan, and forget about my plan. The best thing in this holiday is finally I can watch Chelsea playing again after season 11/12 is over. Yes it is Pre- Season USA Tour. And this morning I watched the match against PSG at Yankee Stadium and the best thing in this match is Lucas Piazon score a goal. I just like crazy people screaming when he score a goal. This is my first posting after a long time I'm not sharing anything in this blog. Maybe tomorrow or sooner I will share you wh

My Top 15 Songs Eps. June

1. Fun. - One Foot 2. Fun. - Some Nights 3. Gotye ft Kimbra - Somebody That I Used To Know 4. Feeder - Feeling A Moment 5. One Direction - One Thing 6. Maroon 5 ft Wiz Khalifa - Payphone 7. Olly Murs ft Rizzuie Kicks - Heart Skips A Beat 8. Neon Trees - Everybody Talks 9. Fun. ft Janelle Monae - We Are Young 10.Carly Rae Japsen - Call Me Maybe 11. Fun. - Some Nights Intro 12. Sandhy Sondoro - Tak Pernah Padam 13. Of Monsters And Men - Little Talks 14. The Wanted - Chasing The Sun 15. Backstreet Boys - Drowning

My Favorite Footballer Part.2

Image
 6. Frank Lampard Here he is, Super Frank Lampard this is when he was in west ham united 7. Lucas Piazon Pemain muda Brazil ini menarik perhatian gue semenjak dia pindah ke Chelsea Januari lalu. 8. Joe Cole I love when he's in Chelsea, but he's already moved to Liverpool and now he's in Lille as a loan player 9. Fernando Torres Gue mulai suka sama Nando itu pas ngeliat dia main di Spain nt di EURO 2008. 10. Mats Hummels Gue sebenernya suka karna dia ganteng, gapernah liat main kalo ga di timnas Jerman. Dan menurut gue dia itu mirip Orlando Bloom hahahaha

CHELSEA FC: EUROPE CHAMPIONS 2011/2012

Image
What a day for Chelsea and all of the supporters around the world. Tonight, for the first time we make a history. Chelsea winning the Champions League. Oh my God, its like a big dream come true. Beat Bayern 3-4 in penalty shoot out finally we can lift the Champions League trophy. We will never forget this day 19/05/2012 as a new Champion in Europe. the winning goal players reaction Drogba reaction Lampard and JT lift the trophy There's only one Di Matteo Roman Abramovich lift the trophy John Terry Our heroes tonight Petr Cech and Didier Drogba Our Captain tonight with the trophy Nando and Mata Ramores and Luiz Ivanovic at the crossbar Meireles, Mikel Kalou and Lampard Didi with the trophy Torres with the trophy Nando and Luiz on the crossbar Juan Mata lift the trophy The Blues Chelsea Here they are, The Champions UEFA Champions League Winner 2012 We are not living in history, we MAKE I