Posts

Showing posts from 2016

Anime Week: Recommended Anime Movie

Image
Gue merasa bersalah telah menelantarkan blog gue sekian lama dan menjadikan tahun ini tahun kedua dengan postingan paling sedikit setelah 5 tahun lalu gue cuma posting sebanyak 7 postingan selama setahun. Oke enough. Entah kenapa banyak orang yang ga suka nonton anime dengan alasan kartun itu kan untuk anak-anak. Padahal walaupun berbentuk animasi tapi banyak banget kok anime yang ceritanya cenderung ditujukan buat usia remaja keatas dibanding untuk anak-anak. Di anime week kali ini gue mau kasih rekomendasi film-film anime yang menurut gue wajib kalian tonton. Karena ini film jadi ga bakal ngabisin banyak waktu kalian kok.

RUMAH

Image
Kemarin di perjalanan pulang dari kantor ke rumah gue sempet terpikir akan satu hal, yang tiba-tiba terbesit tanpa gue tau kenapa tiba-tiba kepikiran itu ditengah-tengah perjuangan menghadapi kemacetan Jakarta.  Saat gue lagi fokus mengendarai motor sambil dengerin musik dan ngeliat macetnya jalanan, tiba-tiba gue kepikiran kenapa gue selalu kangen rumah walaupun gue tau rumah gue ya bener-bener biasa aja ga gede, dengan isi rumah yg sewajarnya, channel tv pun masih lokal, internet kadang suka lemot dan kadang suka adu argumen sama nyokap.  Setelah gue pikir-pikir rumah itu dimana gue ngerasa nyaman sama diri gue, gue ga perlu mikirin apa kata orang dan rumah itu dimana gue ngerasa dicintai, disayang dan dikelilingi orang-orang yang sayang sama gue tanpa mereka menuntut apa-apa dari gue.

Resting Bitch Face Problem

Image
Do you ever feels like nobody wants to talk to you and people seems to scared to say hi? I actually have a problem which make people think that I'm a bad guy. My friends in my office couple times says I looked tired, serious, badmood or looked like sick person. When actually I'm in a good condition in health, I'm happy and nothing's wrong with me. The ultimate complaint was coming from my HR manager, she ask me to smile more to people in the office.

Antara Aku, Kamu dan Indomie #3

Sudah masuk minggu kedua liburan semester dan aku masih tidak tahu mau menghabiskan waktu liburku untuk apa. Riana pergi ke luar kota bersama keluarga besarnya karena ada acara keluarga, Lintang mengambil part time untuk jadi SPG di event, Deri pun demikian. Aku terlalu malas untuk berpartisipasi dalam kegiatan seperti itu walaupun temanku selalu mengatakan kalau bayaran untuk menjadi volunteer atau SPG itu lumayan untuk tambahan uang jajan selama liburan. Tapi menurutku bagaimana kita bisa pakai uangnya untuk liburan kalau waktu liburannya dipakai untuk bekerja. Aku menghabiskan waktu liburku hanya dirumah melakukan DVD marathon dan membaca buku-buku yang belum sempat aku baca. Hari ini aku berencana pergi ke dokter gigi untuk scaling karena sudah hampir dua tahun aku tidak pernah ke dokter gigi. Jam dikamar sudah menunjukkan pukul 15:30 aku segera mengambil tas selampang yang kugantung dibelakang pintu lalu segera pergi menuju dokter gigi. Lokasi praktek dokter gigi lumayan

My Playlist March 2016

Image
I'm not update any list of my songs for a while because i think my playlist didn't improve that much every month. But right now I will update it because I've been listening to some new music and I kinda like it. I still have the same taste of music, like rock, alternative, or pop. Maybe it's not the newest song or maybe when you read it you'll be like "where have you been all this time?". Well I'm going nowhere, I just don't know. Check it out! 1. Fleetwood Mac - Dreams I seems have listened to this song when i was a kid, but I don't remember about Fleetwood Mac at all. But after a long day remembering finally i figure it out that The Corrs have recreated this song. But i clearly like the original one. 2. Haley Blais - Tonight You Belong To Me (The Jerk Cover) Kick The PJ's video brought me to this cover and I completely in love with it. Because of Haley I really want to have my own ukulele and learn it like for seriously

[REVIEW] Panic! At The Disco - Death of a Bachelor

Image
The last time I wrote about Panic! At the Disco review album was 5 years ago. Today is one month after Death of a Bachelor was released worldwide so i want to give my opinion how . Before I started with my boring opinion let me tell you a little information about this album. Here we go! Death of a Bachelor is the fifth album which released on January 15, 2016. This album is the first album after Spencer Smith decided to leave the band (the saddest thing happen (again)). Brendon is the only member from original line up who still in the band (I hope you stay). Death of a Bachelor debuted at number one on the US Billboard 200, with 190,000 album units, earning the band its best sales week and first number one album. This is like the great thing that ever happen and actually you really deserve it guys. Here is the link for reference. Death of a Bachelor Art Cover So, that's a little information about this album let's move to the review section. The first th

Romantic Movie for Valentine's Day

Image
Happy 2016!!! I think it's too late to say happy new year but this is the first post i wrote on 2016. You know i'm kinda busy in real life (jk i'm busy watching supernatural). We know that February is the second months of the year, which is come after January and apparently have one famous day but not all of the people happy to face this day because we are don't give a shit and don't care about it. Yes it's valentine's day. If you want to feel the valentine's vibe but don't know where to go because you don't have a boyfriend or a girlfriend or a date, instead of sobbing in the corner by yourself here i give you a movie list, so-called romantic comedy movie you can watch on valentine's day. If you have a boyfriend or girlfriend you also can watch this together while enjoying a gloomy rainy day. So here is the list. 1. Leap Year (2010) It's very coincidence because this year is a leap year. Leap year has 36